Green Beauty EU

Natuurlijke & Vegan Cosmetica • Distributie B2B

Zuii Organic

Wear flowers on your face!

Zuii Organic heeft een prachtig uitgebreid kleurenpalet hoogwaardige make-up en is biologisch gecertificeerd (BDIH & Cosmos). De unieke samenstelling is bovendien 100% talcvrij en bevat hoogwaardige vitaminerijke plantaardige ingrediënten zoals bloemen, essentiële olieën en mineralen die de huid verzorgen, beschermen en verbeteren.

De make-up van Zuii is niet getest op dieren en bevat geen petrochemische ingrediënten, geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten, geen talc, geen nanodeeltjes, geen parfum, geen sls, geen polyethyleenglycol, geen gluten en geen parabenen.

In plaats van talk als bindmiddel maakt Zuii gebruik van fijn gemalen bloemblaadjes van rozenknopjes, jasmijn en kamille, een exceptionele technologie waar Zuii het patent op bezit en wat Zuii Flora make-up een unieke huidverzorgende decoratieve lijn maakt: 

Rosa Damascena: de rozenknopjes bevatten veel vitamine C, wat bijzonder heilzaam is bij het helpen genezen van littekens, een beschadigde huid, vlekjes en acne, alsook bij eczeem en hyperpigmentatie. Dit ingrediënt kalmeert, verzacht en beschermt de huid.

Jasminim Officinale: jasmijn bloesem bevordert het herstel van een geïrriteerde en/of beschadigde huid. Heeft een verzachtende werking.

Chamomilla Recutita: kamille bloesem is een van de oudste medicinale planten, is ontstekingsremmend, kalmerend en helend. Zeer effectief voor een gevoelige huid.

Zuii Organic is dierproefvrij, halal en vegan friendly.

De uitzonderlijk hoogwaardige kwaliteit en het uitgebreide prachtige kleurenpalet van Zuii Organic staan garant voor de beste professionele resultaten en een stralend gezonde huid!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Green Beauty EU

Thema door Anders Norén