Green Beauty EU

Natuurlijke & Vegan Cosmetica • Distributie B2B

Paul Penders

Paul Penders natuurlijke vegan cosmetica

Paul Penders heeft zijn leven lang gestreden tegen dierproeven en deze passie is volledig geintegreerd in zijn prachtige gamma 100% natuurlijke cosmetica.
Zijn filosofie “geen chemicaliën en geen dierproeven!” begon met de ontwikkeling van shampoo, en in de loop der jaren groeide dit uit tot een compleet assortiment huidverzorgingsproducten die geschikt zijn voor mensen van alle leeftijden.

Het begon allemaal in Nederland ….

Het merk Paul Penders staat inmiddels meer dan 40 jaar synoniem voor natuurlijke cosmetica. Van jongs af aan wilde Paul Penders een volledig natuurlijke, gezonde en effectieve cosmeticalijn ontwikkelen, zonder chemische ingredienten.

De Nederlandse kruidendeskundige en apotheker Herma Eeftink en de beroemde natuurgenezer Dr. Ab Steyn moedigden Paul Penders aan om een uniek familierecept, een krachtig elixir van 22 heilzame kruiden, in zijn verzorgingsproducten te verwerken. Paul Penders grootmoeder gebruikte deze unieke LevensESSENTIE Gold® formule jarenlang als basis voor haar buitengewone zelfgemaakte huid- en haarverzorgingproducten.

De LevensESSENTIE Gold® formule wordt vandaag de dag in alle Paul Penders producten verwerkt!

Strijd tegen dierproeven

Het verhaal van Paul Penders begon in Nederland. In 1984 trachtte de Nederlandse overheid hem met een ultimatum te dwingen tot dierproeven, maar Paul wilde dat beslist niet. Hij besloot om die reden om de gehele productie te verplaatsen naar de Verenigde Staten waar hij geen dierproeven hoefde uit te voeren. Paul beleefde er met zijn gezin vele gelukkige jaren.

Zijn vele reizen leidden hem uiteindelijk naar het paradijselijke Langkwawi Island in Maleisie, met zijn tropische regenwouden en uitbundige verscheidenheid aan kruiden, planten en bloemen. Geinspireerd door de weelderige fauna beloot Paul Penders om zijn bedrijf op dit eiland te vestigen en vanaf hier zijn producten verder te ontwikkelen. En sinds 2018 is de productie verplaatst naar de Himalaya met zijn schitterende botanische rijkdom en zuivere bergwaters.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Green Beauty EU

Thema door Anders Norén