Green Beauty EU

Natuurlijke & Vegan Cosmetica • Distributie B2B

Arc en Sels

Arc en Sels staat voor hoogwaardige natuurlijke, biologisch gecertificeerde verzorgings- en voedingsproducten van topkwaliteit die in de landen van herkomst al eeuwenlang worden gebruikt en met respect voor het milieu, dier en mens worden geproduceerd.
Elk product van Arc en Sels is van een uitzonderlijk hoogwaardige en verfijnde kwaliteit.

Het uniek samengestelde gamma van Arc en Sels biedt perfect afgestemde behandelingsmogelijkheden voor elk huidtype, huidprobleem of huidaandoening, op basis van uitsluitend de meest pure en krachtig bioactieve ingrediënten.

De perfect uitgebalanceerde samenstelling van de biologische Arc en Sels gezichtsverzorgingsproducten zorgt voor een krachtige anti-aging werking en is tegelijk zeer zacht voor zelfs de meest gevoelige huid.

Gecombineerd met de vele verfijnde balsems, boters, schoonheidsolieën, serums en aromatherapeutische badzouten bied je elke klant een heerlijke en perfect afgestemde schoonheidsbehandeling en optimale resultaten! 

Arc en Sels gebruikt voor haar producten uitsluitend de allerbeste fairtrade grondstoffen, die vooral worden ingekocht in Afrika en het Midden-Oosten.
Arc en Sels werkt op basis van gelijkwaardigheid samen met vrouwencoöperaties in Marokko, Burkina Faso, Benin, maar ook met kleine producenten in Madagaskar, Marokko, Egypte en Jordanië.

De hoogwaardige producten van Arc en Sels  zijn niet het resultaat van een commerciële strategie, maar ze zijn de waardige dragers van de rijkdommen van onze aarde en bieden iedereen de mogelijkheid om bij te dragen aan een betere wereld.

Arc en Sels is biologisch gecertificeerd door Ecocert. De producten van Arc en Sels zijn zeer puur en bevatten een zo hoog mogelijk percentage biologische ingrediënten.
Arc en Sels gebruikt géén SLS, geen minerale olie, geen propylene glycol, geen parabenen, geen phenoxyethanol, geen nanodeeltjes, geen siliconen, geen PEGs, geen GMO’s, geen synthetische kleuren, geen parfum en geen andere schadelijke ingrediënten. Niet op dieren getest.

De producten van Arc en Sels zijn verkrijgbaar in salonverpakking en als verkoopproduct in mooie en ecologisch verantwoorde verpakkingen.

Natuurlijke cosmetica

Vorige Bericht

© 2024 Green Beauty EU

Thema door Anders Norén